Bemutató edzés és utánpótlás verseny a BME-n

dav

Január 26-ra két és három csillagos utánpótlás strandröplabda-versenyt hirdet a Beach Sport a BME Sporttelepre (1117 Budapest, Bogdánfy utca 12.). Tíz órától két csillagos kategóriában U10-U18-as játékosok szerepelnek majd, 12:15-től pedig U14-es, U18-as és U22-es versenyre kerül sor ugyanott.

 

Nevezni a 2* versenyre a gubik.j73@gmail.com email címre lehet. (név, egyesület, sportolói igazolványszám), a 3* versenyre a nevezés az MRSZ hivatalos online rendszerében zajlik (http://beachvolley.hu/wp/galeria/).

További részleteket az alábbi linkre kattintva olvashatnak az érdeklődők:

Versenykiírás BEACH SPORT-2019.01.26-2

 

Ugyancsak az utánpótlás strandröplabdához kapcsolódó hír, hogy csütörtökön Leopoldo Sindice da Silva brazil strandröplabda edző tartott nyílt edzést, amelyet számos hazai szakember is megtekintett. A Buday Balázs és a Strandröplabdázásért SE által szervezett eseményen a korábbi bajnokok és jelenlegi edzők közül olyan nagy nevek jelentek meg, mint Bagics Bence, Gubik János, Rácz László, vagy a 2018-as ob-ezüstérmes Háfra Dominika, de ott volt például a TFSE vezetőedzője Molnár István is.

A bemutató edzés első felében kezdő utánpótlásjátékosoknak való feladatokat mutatott be a tréner, majd a második részben Benkő Balázs, Ghazal Jamil, Krekk Zoltán, Oláh Botond és Rozgonyi Bálint gyakorolt a brazil szakemberrel, ami természetesen már a haladóknak szólt. Ezt egy szabad keretek között zajló szakmai kerekasztal beszélgetés követte. Az edző és a honi trénerek kommunikációjában Erős Áron segített tolmácsolni.

A tervek szerint a következő hónapokban további külföldi szakemberek tartanak majd hasonló előadásokat.