A Pénzügyőr Challenge-kupameccse a laola tv-n

Szerdától indul be a nagyüzem a Challenge-kupában. Két nap alatt nem kevesebb, mint négy magyar csapat is pályára lép majd a sorozatban, ráadásul a sorsolás szeszélye úgy hozta, hogy mind a négy klub idegenben kezdi meg szereplését.

 

Időrendben először a nőknél a Jászberény lép először pályára, amely történetének első európai kupamérkőzését játssza Szlovákiában. A jászsági lányoknak nem lesz könnyű dolga, hiszen a szlovák bajnokságban és a MEVZA-kupában is éllovas Slávia Bratislava ellen kell helyt állniuk.

A magyar éllovas Vasas Óbuda Szlovéniába utazott, ahol ugyancsak szerdán a Formula Formis Rogoza lesz az ellenfelük. A házigazdák az előző bajnokságban a harmadik helyen végeztek, a mostani pontvadászatban azonban négy meccsből hármat elvesztettek.

Ugyancsak szerda este játssza le első meccsét a Fino Kaposvár Grazban, a Koch Róbert és Mózer Zoltán által irányított helyi csapat vendégeként. Az UVC Holding Graz jelenleg a második helyen áll az osztrák bajnokságban – az előző idényben negyedikek voltak –, mindössze az éllovas Posojilnicától kaptak ki öt forduló alatt.

Nem úgy a Klagenfurt, amely csütörtökön a Pénzügyőrt fogadja. A legutóbbi bajnokság ötödik helyezettje mindössze két meccsét nyerte meg, mindkettőt a Ried ellen, azaz a budapesti csapatnak lehet keresnivalója. Ezt a találkozót majd ugyancsak a laola1.tv-n lehet megtekinteni.

Légiósaink közül Sándor Renátának szurkolhatunk a Bajnokok Ligája selejtezőjében, mondjuk csapatának, az MTV Stuttgartnak nem lesz egyszerű dolga az idei BL-döntős, de a bajnokságban csak ezüstérmes román Alba Blaj ellen, ráadásul az első találkozóra Romániában kerül sor.

És még egy játékvezető révén is érdekeltek leszünk: Halász Tibor lesz az első számú dirigense a szerdai Chaumont–Vojvodina férfi Bajnokok Ligája selejtezőnek. Mind Sándor Reniék, mind pedig ezt a találkozót közvetíti a laola1.tv.

 

A MAGYAR ÉRDEKELTSÉGŰ KUPAMECCSEK:
Női Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló:
11.07 17:00 Alba Blaj (román) – MTV Stuttgart (német, Sándor Renáta); laola1.tv
Női Challenge-kupa, 1. forduló:
11.07 16:30 Slávia Bratislava (szlovák) – Jászberény
11.07 18:00 Formula Formis Rogoza (szlovén) – Vasas Óbuda
Férfi Challenge-kupa, 1. forduló:
11.07 19:30 UVC Holding Graz (osztrák) – Fino Kaposvár
11.08 19:00 Klagenfurt (osztrák) – Pénzügyőr; laola1.tv