Kettősrangadót játszik a Vasas és a Pénzügyőr

Egy helyszínen, egymás után játssza le Challenge-kupa mérkőzését a Vasas Óbuda női és az LV Sport Pénzügyőr férficsapata november 14-én, az Angyalföldi Sportcentrumban. A szurkolók közös jegyet vehetnek a két találkozóra, s bíztathatják a női és a férficsapatunkat is.

 

A sorsolás úgy hozta, hogy a Challenge-kupa első fordulójában az összes érdekelt magyar csapat a második mérkőzésen pályaválasztó, ezt kihasználva két fővárosi klub, a Vasas Óbuda női, illetve az LV Sport Pénzügyőr férficsapata egy helyszínen, egymás után játssza majd le mérkőzését az Angyalföld Sportcentrumban.

A lányok a szlovén bronzérmes Formula Formis Rogozát fogadják majd 17 órától, míg a korábbi Vasas-sikeredző, Jókay Zoltán által irányított fiúk az osztrák Wörther See Löwen Klagenfurt csapatával meccselnek majd, várhatóan 19:30-tól.

A kettősrangadóra 2000 forintért lehet jegyet vásárolni, amelyért természetesen mindkét találkozót megtekinthetik az érdeklődők, míg azok a szurkolók, akiknek Vasas Függő, illetve Pénzügyőr SE tagsági, vagy NAV dolgozói kártyája van, azok 1500 forintos, kedvezményes áron juthatnak a belépőkhöz.

A jegyeket elővételben a Vasas Óbuda Folyondár utcai csarnokában, az október 31-i Vasas–TFSE Magyar Kupa mérkőzés előtt, valamint a Pénzügyőr SE Kőér utcai irodájában, napközben, illetve kiemelten a PSE két hazai bajnoki mérkőzésen (november3. Pénzügyőr–Szese Győr, november 11. Pénzügyőr–MÁV Előre SC) lesznek kaphatóak.

A két csapat készül még további közös akcióra is a találkozók előtt, erről azonban csak később adnak tájékoztatást a klubok.

A kettősrangadó facebook-eseménye ide kattintva tekinthető meg.