Élő pontkövetés és statisztika a női Extraliga mérkőzéseiről!

Haladva a korral, a Magyar Röplabda Szövetség is igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni a magyar bajnokság mérkőzéseit. Ugyan élő közvetítést még nem tudunk biztosítani minden találkozóról, de első lépésként a női Extraliga találkozónak eredményei a mostani bajnokságtól kezdve már követhetőek lesznek.

 

Az első fordulóban az új weboldal még tesztüzem alatt állt, a mai mérkőzésektől kezdve viszont mindenki számára elérhető lesz, azaz a Swietelsky BRSE–Fatum Nyíregyháza és a Vasas Óbuda–UTE találkozók eredményének változásait, illetve a pontszerzőket már pontról pontra követhetik, míg a teljes statisztika játszmánként frissül.

Az oldalon a korábbi mérkőzések adatai is visszakereshetők, ezeknek összesítése alapján pedig különböző érdekes statisztikákat – a legjobb pontszerzők, szerválók, blokkolók, nyitásfogadók, stb. – is találhatnak az érdeklődők.

A honlap egyelőre angol nyelvű, de dolgoznak a magyar nyelvű változaton is. Egyelőre csak a női Extraliga mérkőzései találhatók meg rajta, de a későbbiek folyamán ez is bővítésre kerül.

 

A honlap az alábbi linkre kattintva érhető el:

http://hvf-web.dataproject.com/CompetitionHome.aspx?ID=4