Októberben négy meccs az M4-en, kiemelten a Nemzeti Sportban

Már egy hét sincs hátra a 2018–2019-es bajnokság rajtjáig, amelynek részletes programját a Magyar Röplabda Szövetség adatbankjában, a www.hunvolley.info honlapon találják, sőt az eredményeket és a tabellákat is itt találják. Az új idényt a média is megkülönböztetett figyelemmel kíséri.

 

Az már eldőlt, hogy a jogtulajdonos MTVA októberben négy találkozót is az M4 Sport csatorna műsorára tűz: a jövő héten a bajnok VRCK és a Pénzügyőr találkozója lesz majd az első közvetítés, majd három női Extraliga találkozó is a programba kerül: a Jászberény szombathelyi, a Vasas nyíregyházi és az UTE jászberényi vendégjátékát tekinthetik meg majd a nézők. Mind a négy mérkőzést csütörtökönként játsszák le.

Az M4 Sport röplabda-közvetítései októberben:
Október 04., 20:00 Kazincbarcika–Pénzügyőr (férfi NB I)
Október 11., 18:30 Haladás–Jászberény (női Extraliga)
Október 18., 20:00 Nyíregyháza–Vasas (női Extraliga)
Október 25., 20:00 Jászberény–UTE (női Extraliga)

 

Várhatóan a DIGI Sport is műsorra tűz majd mérkőzéseket, de azon a sportcsatornán a női bajnok Békéscsaba és a férfi aranyérmes Kazincbarcika nemzetközi kupameccseit lehet majd megnézni. Mindkét csapat érintett ugyanis a Bajnokok Ligájában és a MEVZA-kupában is. A pontos programról később lesznek bővebb információink.

Az viszont már egészen biztos – és ez újabb örömteli hír –, hogy az elmúlt idényhez hasonlóan a Nemzeti Sportban kiemelt teret szentelnek majd a női Extraligának, ahol összeállításokkal és edzői nyilatkozatokkal megspékelt beszámolókat olvashatnak minden találkozóról, sőt a férfi rangadókról is.