Montenegrói válogatott a bajnokcsapat új szerzeménye

Montenegrói válogatott átlóval erősített az ötszörös magyar bajnok Békéscsabai Röplabda SE. A 23 éves Nikoleta Perovic a szezon végéig tartó szerződést írt alá.

A 186 cm magas sportoló, fiatal kora ellenére jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, hiszen amellett, hogy hazája nemzeti csapatának meghatározó játékosa, a román Bacau, valamint az Allianz MTV Stuttgart színeiben is szerepelt az európai kupaporondon. A BRSE vezetésének és szakmai stábjának látókörébe egyébként a német bajnoki döntőben nyújtott teljesítménye után került a játékos, azóta zajlott további feltérképezése – írta az egyesület hivatalos közösségi oldala.

“Örömmel írtam alá szerződésemet Békéscsabára, hiszen rengeteg jót hallottam a klubról, melynek céljai megegyeznek az én elképzeléseimmel. Nem titkolt szándékom, hogy nemzetközi szinten is meghatározó játékos legyek, ehhez olyan csapatban kell játszanom, ahol adottak a körülmények, magas szintű szakmai munka folyik” – nyilatkozta Nikoleta Perovic, aki szeptember elején csatlakozik a kerethez.

Baran Ádám a klub elnöke elmondta, hogy a játékos leigazolásában fontos szerepe volt annak, hogy Ksenija Ivanovic szakmailag és emberileg is jó véleménnyel volt róla.

“Nikoleta egy fiatal, tehetséges, jó adottságokkal rendelkező játékos, aki beleillik koncepciónkba. Többször láttuk személyesen, a szakmai stáb alaposan kielemezte, bízunk benne, hogy a csapat egyik erőssége lesz. Ezzel összeállt a 14 fő keretünk, azonban aki végigkövette a klub elmúlt 8 évét, láthatta, hogy szinte minden szezon közben aktívak voltunk a piacon, így nem zárom ki, hogy idén is lesz még játékosmozgás. A klub komoly elismertségnek örvend, az előző hónapokban Európa meghatározó klubjaival tárgyaltunk együttműködési megállapodásokról, a felnőtt csapat és az utánpótlás tekintetében, kontinens szerte ismert játékosok jelentkeznek be vagy ajánlják őket menedzserek, akik közül nem kizárt, hogy néhányan feltűnnek majd a BRSE edzésein a következő hetek, hónapok során” – fogalmazott Baran Ádám.