Hétfőn zárul a siófoki nevezés – vannak még szabad helyek

Augusztus 23-26. között immár második alkalommal rendez jelentős, világranglista pontszerző nemzetközi versenyt a Magyar Röplabda Szövetség Siófokon. Az egy csillagos World Tour versenyre a magyarok közül eddig két férfi és három női páros adta be jelentkezését, de lehetnek még további indulási lehetőségek a mieink számára.

 

A tavalyi siófoki szatellit-torna rendezése a CEV elismerését is kivívta, akik az év végén a legjobban rendezett versenynek választották. Idén is zajlanak már az előkészületek, de természetesen várják a magyar versenyzők jelentkezését is. A Strand- és Szabadidős Röplabda Bizottság döntése értelmében túljelentkezés esetén a nevezők között a világranglistapontok száma dönt, azonban ettől még nem kell tartani, hiszen a férfiaknál két (a Benkő/Oláh és a Hajós/Stréli) duó nyújtotta be hivatalosan az indulási kérelmét, míg a nőknél is csak az eddig is a három nemzetközi versenyen rendszeresen részt vevő kettős (Lutter/Szombathelyi, Háfra/Szabó, Dénesi/Győri) jelentkezett eddig.

Várják tehát további párosok jelentkezését is, hiszen a nevezési határidő vége rohamosan közeledik, legkésőbb július 23-án, hétfőn éjfélig lehet beadni az indulási kérelmeket, a kötelező dokumentumokkal – útlevélmásolat, személyes adatok (név, lakcím, email-cím, születési adatok, édesanya neve), illetve két CEV aláírt és lepecsételt dokumentum (a lenti linken mellékelve) és antidopping-diploma – együtt benyújtva.

A nevezéseket a bagics.bence@hunvolley.hu email-címre várják!

 

A nevezéshez szükséges dokumentum:

https://cevadmin.cev.eu/Administration/BeachVolley/EditorImages/547/2018%20CEV%20BV-01%20Athlete_Commitment_Health_certificate%20form.pdf

Antidopping diploma:

http://playclean.fivb.com/Home/Cultures