Összeállt a nyíregyháziak játékoskerete

Összeállt a Fatum Nyíregyháza Magyar Kupa-győztes és bajnoki ezüstérmes női röplabdacsapatának kerete. A vezetés a közelmúltban több játékossal is megállapodott, rövidesen pedig a felkészülés is elkezdődik.

A héten újabb játékosokkal kötött megállapodást a Fatum Nyíregyháza, így a női röplabda együttesnél marad Sanja Kalicanin és Genesis Francesco is. Az már korábban eldőlt, hogy Tatjana Matic is nyírségieket erősíti a következő idényben is, csakúgy mint Tóth Fruzsina, Inneh-Varga Eliza és Szabó Lili. Megállapodott a klub Lászlop Alexandrával is. A center legutóbb a Palota csapatában játszott, korábban pedig Újpesten röplabdázott illetve strandröplabdázott. Rajta kívül több külföldi röplabdással is szerződést köt a csapat, rövidesen bejelentik az érkezőket.
A csapat végig hazai környezetben tréningezik majd; minden feltétel adott a munkához, ezért nem indokolt, hogy edzőtáborba utazzon az együttes. A Magyar Röplabda Szövetségben elkészítették a 2018–2019-es idény versenynaptárát, amelyet az MRSZ elnöksége már jóvá is hagyott. Emellett elkészült a női Extraliga alapszakaszának sorsolása is. Ez alapján a Fatum Nyíregyháza október 7-én hazai környezetben kezd a Jászberény ellen, majd a bajnok Békéscsabához látogat. A csapat a CEV Kupában a svájci bajnokság bronzérmese, a Dudingen ellen játszik novemberben, illetve december elején – adta hírül Nyíregyháza város honlapja.