Lehet nevezni a júliusi StartUP strandröplabda versenyekre

Elkészült a nevezési felülete azoknak az utánpótlás strandröplabda-versenyeknek, amelyek az úgynevezett Start UP-programhoz tartoznak. A júliusi versenynaptár szerint nyolc ilyen versenyre kerül sor, amelyeknek a többségén pontot is lehet szerezni az augusztus 7-12. között a Lupa-tónál megrendezésre kerülő országos döntőbe való bekerülésre is.

 

Ezen a héten, szombaton két ilyen versenyre is sor kerül: Kispesten 4 csillagos versenyre kerül sor három korosztályban, Balatonszárszón pedig öt korosztályban is, de csak három csillagos tornát rendeznek, azaz ezen nem lehet ranglistapontot szerezni, de a TAO-elszámolásba beleszámít.

Jövő héten, a Margitszigeten előbb pénteken három csillagos verseny lesz, három korosztály részére, majd vasárnap már ranglistapontokért is küzdenek, igaz csak két korosztályban. Július 20-án, pénteken, Mohácson lesz 4 csillagos verseny, míg június 22-én Dunaújvárosban MRSZ ob-fordulót rendeznek az U14-es és U18-as fiúknak, erre azonban már lejárt a nevezési határidő.

Június 23 és 26 között Gödöllőn lesz négy csillagos-verseny – Penta Kupa – ahol hétfőn az U14-es, kedden U16-os, szerdán U18-as, csütörtökön pedig U20-as kategóriában mérhetik össze tudásukat, de itt viszont csak a lányok számára rendeznek versenyt. Ez a torna lesz az utolsó pontszerzési lehetőség az utánpótlás ob-döntő előtt. A hónapot egy három csillagos kaposvári torna zárja június 29-én.

 

A JÚLIUSI VERSENYNAPTÁR:
Július 7. BRSZ Kupa (Kispest) 4* (U16, U18, U20)
Július 7. Panoráma Kupa (Balatonszárszó) 3* (U14, U16, U18, U20, U22)
Július 13. Beach Tour (Margitsziget) 3* (U12, U14, U16)
Július 15. Beach Tour (Margitsziget) 4* (U14, U16)
Július 19. Mohács Kupa (Mohács) 4*
Július 22. Ob-forduló (Dunaújváros) 5* (fiú U14, U18)
Július 23-26. Penta Kupa (Gödöllő) 4* (leány U14, U16, U18, U20)
Július 29. RÖAK-Virágfürdő Kupa (Kaposvár) 3*

A versenynaptár részletesen ITT!

A versenyekre nevezni erre a linkre kattintva lehet!

Az MRSZ Strand- és Szabadidős Röplabda Bizottsága várja azon klubok jelentkezését, amelyek rendeznének Start UP-versenyeket, illetve a TAO-pályázatukban vállalták ilyen tornák rendezését. A jelentkezéseket a beach@hunvolley.hu email címre várják.