Elkészült nyíregyházi strandröplabda ob-forduló programja

Péntektől vasárnapig rendezik meg az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság 2. fordulóját Nyíregyházán. Az indulók magas számának köszönhetően már pénteken is maratoni program vár a selejtezőben induló versenyzőkre az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben (Nyíregyháza, Berenát utca 1-3.).

 

A férfiaknál 28, a nőknél 21 páros adta be a nevezését a felnőtt versenyre, így a főtáblára kerülésért előbbieknél a 12 kiemelt mellett további 16, utóbbiaknál pedig 9 páros lesz érdekelt a selejtezőben. A férfiversenyen egy komplett 16-os, két vereséges, vigaszágas táblát bonyolítanak majd le a selejtezőben a négy közé kerülésig, míg a nőknél három hármas csoportból az első helyezettek és a legjobb második jut majd a szombati főtáblára.

A felnőtt ob-fordulóval párhuzamosan pénteken leány U14-es, vasárnap pedig U18-as ob-fordulót is rendeznek. Előbbiben öt, utóbbiban pedig tizenhat páros indul.

A versenyek pénteken 10, szombaton és vasárnap pedig 9 órakor kezdődnek. Nagyon fontos, hogy a versenyzőknél legyen ott az érvényes SPORTORVOSI IGAZOLÁSUK, ennek hiányában ugyanis nem léphetnek pályára.

A versenyzőkkel egy kísérő léphet be térítésmentesen a verseny helyszínére, ennek részleteiről az alábbi linkre kattintva olvashatnak.

http://beachvolley.hu/wp/

A nyíregyházi program: