MRSZ közgyűlés 2018

Tisztelt Tagszervezet!

A korábbi információknak megfelelően tájékoztatjuk, hogy a Magyar Röplabda Szövetség éves rendes közgyűlését, 2018. május 23., (szerda) 1000 órai kezdettel, (Akkreditáció 900 órától) a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportközpontjának galériájában (1083 Budapest, Ludovika tér 2.) tartja, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk a tagszervezet meghatalmazott képviselőjét az Alapszabály 13 §-a szerint.

Az MRSZ Alapszabály 14. § 4. pont rendelkezései szerint a közgyűlési meghívót legkésőbb annak megtartása előtt 15 nappal meg kell küldeni a tagoknak, azzal, hogy a hozzá tartozó írásos anyagokat legkésőbb 8 nappal kell megküldeni.

Az MRSZ elnöksége a 2018. 05.08-i ülésén tájékoztatást kapott az anyagokról, melyeket elvi támogatásban elfogadott, s a végleges dokumentációt elektronikus határozatban mai napon elfogadta.

A Közgyűlés napirendi pontjaihoz tartozó írásos anyagok elérhetőek a Magyar Röplabda Szövetség honlapján (www.hunvolley.hu), a főoldalon a jobb oldalon „MRSZ közgyűlési anyagok 2018” menüpont alatt.

A dokumentumok ezen a linken is elérhetőek>>>