Újabb szép helyezések és csoportgyőzelem Bibiónéban

Vasárnap is folytatták jó szereplésüket a magyar strandröpisek a Bibiónéban megrendezett hagyományos tavaszi Beach Volley Marathonon. A mieink egy ötödik és egy kilencedik helyet szereztek hármasban, a vegyes négyeseknél pedig elsők lettek a Bronz-csoportban.

 

A párosok után – ahol Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra a kilencedik, Hajós Artúr és Stréli Bence pedig a tizenharmadik helyen zárt, a hármasoké és a vegyes négyeseké volt a főszerep.

A magyarok közül legsikeresebben a Dénesi Brigitta, Győri Panna, Katona Janka összeállítású trió szerepelt, akik az ötödik helyen végeztek, míg ugyanitt Kolada Judit, Halli Lynn Amaro és Haász Judit a kilencedik helyen végzett (Lutterék csak párosban indultak).

Emellett vegyes négyesben sikerült egy első helyet is szerezni, az más kérdés, hogy a Bronz-csoportban. Ennek a kategóriának a speciális szabályai szerint ugyanis az első napi selejtezőkben elért eredmények alapján osztják négy különböző csoportba a csapatokat, s azoknak a helyezettjei is kapnak pénzdíjat.

Így fordulhatott elő, hogy a hármasban kilencedik Kolada Judit és Halli Lynn Amaro, Keresztes Lászlóval és Marton Tamással kiegészülve a gyengébb első nap után másnap a Bronz-csoportban egészen az első helyig meneteltek, és 560 eurós pénzdíjat is bezsebeltek. Összességében tehát a tavaly őszi versenyen elért kiváló (többek között egy ezüst és egy bronz) teljesítmények után, nem panaszkodhatunk a tavaszi, jóval erősebb és több indulót felvonultató versenyen elért magyar eredményekre sem.