Grózer György újabb két évig Gödöllőn marad

A Penta-Gödölői RC elnöksége további két évre szóló együttműködésre írt alá szerződést Grózer György vezetőedzővel. A megállapodást Laza Bálint, a PENTA GRC Sport KFT ügyvezető igazgatója és maga a vezetőedző látta el kézjegyével.

A tréner tavaly nyáron érkezett a csapathoz. Bátran nyúlt a fiatalokhoz és légiósok nélkül, csak magyar játékosokkal próbálta meg felvenni a versenyt az ellenfelekkel.

Vezetésével az alapszakaszban, csoportjában a 4., az NB I középszakaszában pedig a 2. helyet érték el, azonban a rájátszás elődöntőjében búcsúztak, míg a Magyar Kupában a negyeddöntőbe jutottak.
“Örülök a további közös munkának. Úgy érzem tanultunk az idei év nehézségeiből, és remélem a következő szezon sikeresebb lesz. Egyenlőre nem szeretnék nyilatkozni a jövőbeni konkrét célokról, de azt mindenképpen elmondhatom, hogy továbbra is a saját nevelésű fiatal tehetségek köré szeretném építeni a csapatot, és lépésről lépésre egyre feljebb jutni” – nyilatkozta a Penta Gödöllői RC honlapján Grózer György.