Hollósy László a Fatum-Nyíregyháza új vezetőedzője

Változás történt a nap folyamán a kupadöntős Fatum-Nyíregyháza kispadján, miután a továbbiakban Hollósy László irányítja majd a csapat edzéseit, míg segítője, az eddigi vezetőedző, Horváth András lett – írta a szon.hu.

 

„A csapat az elmúlt másfél éveben nagy utat tett meg, a klubvezetésnek sikerült úgy megerősíteni az együttest, hogy a Fatum nagy tettekre legyen képes – közölte a történtek kapcsán Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője. – Ugyanakkor az elmúlt hetek eredményei azt mutatták, hogy a rájátszás előtt szükség van új impulzusra. Fontos számunkra, hogy Horváth András marad a szakmai stáb kötelékében, és Hollósy László vezetésével a legjobb magyar szakemberek közül immár kettő is azért dolgozik, hogy lehető legjobbat kihozza a nyíregyházi keretből.”

A tréner első mérkőzése új csapatánál éppen a vasárnapi, Békéscsaba elleni Magyar Kupa-döntő lesz. Hogy ez mennyire válik be, azt majd vasárnap este tudjuk meg, mindenesetre Horváth Andrásnak nem lehet teljesen ismeretlen a szituáció, hiszen annak idején, 2014-ben éppen a kupadöntőn ült először felnőtt vezetőedzőként a Gödöllő kispadján.

Hollósy László korábban ugyancsak volt a gödöllőiek edzője, de irányította a BSE, a TF és az MTK szakmai munkáját, volt szövetségi kapitány is 2012 decembere és 2014 januárja között, míg külföldön Finnországban, és egészen mostanáig Cipruson dolgozott, ahonnan kedden érkezik haza, s szerdán pedig már munkába is áll Nyíregyházán.